2010-02-06 18:24 | 0 kommentarer

Hej igen !!

Visst lovade jag att skriva mer nu iår, men hinner liksom inte börja det förrän man har annat att göra. Måste ju skynda mig nu att få ut mer information på sidan som jag också släpat efter med. Dagarna går och allt är bra med oss alla här hemma. Förra veckan åkte jag på förkylning och lite feber. Man har alltid en massa bollar i luften och tror att man kan vara överallt och lite till. Lite sömn under veckan som var, sedan Strömsholmsutställnigen på söndagen och sedan söndag natt + tre nätter jobb på det. Ska rycka upp mig och sova ordentlgt. Jag var på SSRK:s utställningen i Strömsholm med Irene, Greger, Blizz och Rozzo. alltid lika trevligt att vara med i deras sällskap !! Jag ställde Blizz i Championklass och han kom 3:a med CK och Rozzo debuterade i öppen klass och kom 3:a med CK. GRATTIS till era goa gossar !! Tusen tack för MC Donaldsbesöket på hemvägen förresten Irene & Greger !! Vilka underbara vänner man har !! Såklart träffar man många härliga vänner runtom ringen, alltid lika trevligt !!

I veckan som varit har det bara kommit snö, snö och åter snö och nu tycker jag det är nog !! Började veckan med att gå våran vanliga skogsrunda som inte var upptrampad av någon. Alltså snö över knäna och tungt att gå. Hundarna springer hit och dit och bara njuter i det vita !! Visst är det jobbigt att pulsa i snön helt klart iallafall när snödjupet var så högt. Vi stannade till och vilade (iallafall jag får jag erkänna och sätta mig i snödrivan två ggr under prommisen.) Så resten av veckan har vi tagit andra rundor och det har gått lika bra det. Men nackdelen med att gå här hemma är att det är så mycket hundar och nu speciellet löptikar. så varje runda tar liksom lite längre tid än vad de brukar. Annars blir det också en hel del bus på våran snötäkta tomt som är rätt så stor. Men just nu är det så mycket snö så det räcker för dem att leka på en liten del av den.

 

 busjan2010

 Kom igen nu "brorsan" säger Rex !! 

apportalbinjan2010

Albin på väg in med dummien.

 

apportrexjan2010

Här kommer Rex med den.

 

skogskillar2010

Skogskillarna Rex & Albin.

Nu ska jag ut på en liten runda till med grabbarna efter det ska vi göra mat och sedan ha en myskväll framför TV:n och se på Melodifestivalen som börjar ikväll !!

Nu får ni alla ha en härlig lördagskväll och söndag !!

På återseende !!

Kraaam

Monica, Rex & Albin 

 


2010-01-19 19:45 | 1 kommentarer

Nu måste det snart skrivas och läggas in bilder i denna blogg. Har varit lite dålig under 2009, men bättring på den fronten får väl bli ett nyårslöfte till er besökare.

Håller på att fixal information på min nya sida. Det tar lite tid, håller på en stund varje dag. Svårt med en ny sida att lära sig hur den fungerar. Men det kommer nog bli bra till slut.

 

Kraam på ett tag

Monica

 Snöbus jan 2010

Här var det bus i snön. Tjohooo säger Albin i lufetn !!

 

«november 2017»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930